POTREBNO: Za biskvit: 6 jaja 13 dkg šećera 13 dkg brašna 1/2 praška za pecivo 2 žlice mlijeka Za žutu kremu: 1 l soka od naranče 3 pudinga od vanilije 8 žlica šećera
Za bijelu kremu: 500 ml mlijeka 6 žlica brašna 2 žlice gustina 6 žlica šećera 20 dkg margarina Za čokoladnu glazuru: 20 dkg čokolade za kuhanje 5 dkg maslaca 3 žlice ulja I još: keksi pettit beure PRIPREMA: Za biskvit odvojiti žumanjke od bjelanjaka. Miksati žumanjke sa šećerom, dodati brašno sa praškom za pecivo i na kraju snijeg od bjelanjaka. Izliti u namašćen lim, poravnati i peći u pećnici na 180ºC 25 minuta. Pečeni biskvit preliti sa nekoliko žlica mlijek
Za žutu kremu pomiješati puding sa šećerom i jednim dijelom soka od naranče. Ukuhati u preostali sok, kuhati dok se ne zgusne. Još vrućom kremom zaliti biskvit. Preko kreme odmah složiti red keksa kratko umočenih u mlijeko. Ohladiti. Za bijelu kremu pomiješati brašno, gustin i šećer sa jednim dijelom mlijeka pa ukuhati u preostalo kipuće mlijeko. Kuhati par minuta dok se krema ne zgusne. U ohlađenu kremu umiješati prethodno izrađen margarin. Bijelom kremom premazati red keksa. Preko bijele kreme nanijeti čokoladnu glazuru koju ste napravili tako da se čokolada otopi sa maslacom i uljem. Ohladiti, ukrasiti po želji i poslužiti