TORTA ZA KOJU VAM NE TREBA NIKAKVO UMIJEĆE.



Ovo je nešto tako drugačije, a tako dobro i ukusno njami, njamiiii.
Kinder bueno ili Kinder torta.
Sastojci


Kora:
· 200 g sjeckanih lješnjaka
· 8bjelanjaka
· 20 žlicašećera
· 1 žlica jabučnog ili alkoholnog octa
· 100 g nutelle ili


· nekog čokoladnog namaza
Krema:
· 1,5 lmlijeka
· 10 žlicabrašna
· 8žutanjaka
· 10 žlicašećera
· 1 vrećicapudinga od vanilije
· 250 gmargarina
· 2vanilija šećera
· 100 gčokolade za kuhanje
Premaz:
· 100 gčokolade za kuhanje

· 80 gmargarina

· 5 žlicamlijeka

· 4 šlag pjene

Priprema

Kora:

Izraditi snijeg od bjelanjaka, dodati šećer i ocat. Na pek papir rasporediti lješnjake, lopaticom pažljivo stavljati smjesu od bjelanjaka, lagano poravnati i peći (sušiti) 1h na 170°. Izvaditi iz pekare, lješnjake okrenuti gore i premazati nutellom.

Krema:

Skuhati kremu od mlijeka, šećera, žutanjaka, brašna i pudinga. U hladno dodati izrađeni margarin s vanilja šećerom. Podijeliti na dva dijela, u jedan dio dodati otopljenu čokoladu za kuhanje.








Na koru naizmjenice stavljati crne i žute kugle.

Premaz:

Otopiti čokoladu, margarin i mlijeko, te popuniti rupe između kugli od fila. Na vrh staviti šlag pjene.

coolinarika.com